torsdag 26 juni 2008

Dixie Chicks - Lullaby

Älskar den här låten! Lyssna och njut!!
Lullaby
They didn't have you where I come from
Never knew the best was yet to come
Life began when I saw your face
And I hear your laugh like a serenade

How long do you want to be loved
Is forever enough, is forever enough
How long do you want to be loved
Is forever enough
Cause I'm never, never giving you up

I slip in bed when you're asleep
To hold you close and feel your breath on me
Tomorrow there'll be so much to do
So tonight I'll drift in a dream with you

How long do you want to be loved
Is forever enough, is forever enough
How long do you want to be loved
Is forever enough
Cause I'm never, never giving you up

As you wander through this troubled world
In search of all things beautiful
You can close your eyes when you're miles away
And hear my voice like a serenade

How long do you want to be loved
Is forever enough, is forever enough
How long do you want to be loved
Is forever enough
Cause I'm never, never giving you up

How long do you want to be loved
Is forever enough, is forever enough
How long do you want to be loved
Is forever enough
Cause I'm never, never giving you up
Is forever enough
Cause I'm never, never giving you up

Jordgubbar och bröllopssång

Nu var det ett tag sen jag bloggade (igen)... Är inte så bra på att hålla det jag lovar i alla fall. Men alla som har små barn vet hur det är. Man skulle vilja ha så mycket mer tid än vad man har... Men nu kan jag passa på att stilla behovet av att blogga medan Lovisa och Lars badar och Loa sussar.
På tal om sonen så har han sussat en bra stund nu. Han lär väl vara uppe till två inatt med... Tur han har en nattuggla till mor.;-) Och på kvällarna kan jag bara glo på tv medan han leker. Han blir ju trött och somnar nångång..........framåt småtimmarna...*suck*

På lördag ska jag och min kompis Tessan sjunga på bröllop. Ska bli roligt! Vi hade repetion idag och det lät fantastiskt bra! Hoppas det blir fint väder då oxå!

Efteråt åkte vi in till stan och lyxade till det med lite kina-mat. Gott!! Magen blev mätt och belåten. Sen kunde vi inte låta bli att smyga in i lite affärer. Fyndade faktiskt en jättefin sommarklänning och en lång kjol. Tänk, för några år sen så ratade jag klänningar och kjolar helt! Och nu är det nästan det enda jag köper. Sist jag köpte ett par jeans var strax efter jul! Har så svårt att hitta jeans som sitter bra nu efter barn nummer två. Men tur att klänningar sitter desto bättre och är sååå mycket snyggare!:-)

Nu är det dags att lägga barn nr ett och ta upp barn nr två. Tror (eller hoppas) att det finns lite jordgubbar att kalasa på sen. Mmmmm!


Här är dom nyaste fotona på våra trollungar. (Fotograf Laila Sandström)

Ha en skön kväll!
Kramar från mig!

onsdag 18 juni 2008

Det var en gång för länge sedan....

Min mamma kommer ursprungligen ifrån Stockholm men flyttade upp till Norrland som 13-åring. Här fick hon bo hos sin faster och deras familj på en stor gård med många barn. Tydligen så gjorde nuvarande SVT en dokumentär om olika svenska familjer som visades i tv. Och denna stora familj var en av dom familjerna som dom följde i ett antal veckor.
För nästan 10 år sen satt jag, min mamma, min lillebror och min lillasyster och tittade på nån musik-topplista på tv när den här videon dök upp. Vi blev så himla förvånade över att vi kände igen en massa personer. Det visade sig såklart att det var dom vi trodde.
Huvudpersonen i videon (mannen med mörkt hår och liten flint på huvet, nu är han helflintis!:-D) heter Kjell Svensson (var gift med mammas faster) och det här är hans 30-årsfest som bandet Bob Hund använt som sin video till låten "Helgen v. 48". Kan världen bli mindre?!:-) Enjoy!


Annat roligt från Youtube

Äntligen förstår vi vad texten handlar om!:-D


Det här är Lovisas favorit.:-)


Vad varje morsa vill göra ibland när man är trött på sina ungar, men vi har som tur är den där lilla lilla spärren som får oss att tänka om. Kan ändå inte låta bli att tycka att den här lilla filmen är fruktansvärt rolig, samtidigt som den är hemsk. Men alla har vi en sjuk liten humorist inom oss som bara måste få komma ut ibland! Så skäms inte om du tycker att den här filmen är hysteriskt rolig, du vet att du aldrig skulle kunna göra nåt sånt här mot dina barn. Åtminstone hoppas jag det..............???;-)


Och här är man själv på Youtube, coolt!:-) Men fyyyy vad ljudet var dåligt i Globen! Tacka vet jag medverkandet i deltävlingen i Luleå! Och varför gick vi med på att klä oss i pälsklänningarna?! Men vad gör man inte för lite smak av fame?;-)


Och året efter med "Älvorna". Kom ihåg att jag fastnade med klacken i kjolen. Som tur var lossnade den och jag kunde fortsätta dansa. Tänk om jag hade halkat eller ännu värre; tappat kjolen....:-o


Här är vi med i Nyhetsmorgon på TV4 2004. Det finns en liten Lovisa i min mage.:-)


Om jag fick chansen skulle jag dränka den där apan!

Ett litet urval av bilder från månaden som snart är slut.

Lovisas snigel-farm.:-)









"Effektiv mot plack. Motverkar hull och karies." Satan vad min nya tandkräm verkar bra!:-D Eller ser man det man vill se...?

Min lycklige son!













Vårat hus. Så himla fint på sommaren! Här ska jag bo tills jag dör!









Mina fri-tår!:-D Thera; det är bara du som vet vad jag menar!:-D










Ute med mormors och morfars båt. Det tyckte Loa var jättehäftigt!
En annan muntergök....
Jag och mamma i Stockholm. Soligt och varmt. Härligt!


Celine Dion!


Och hon igen! Hade ju bara mobilen att fota med... Men de blev ganska bra bilder ändå, även fast dom togs med en sketen liten mobil...:-)


Min lycklige lille son igen. Han ställer sig upp! Här är han överlycklig över att ha ställt sig upp alldeles själv i spjälsängen.:-)


Herregud han går ju snart!!! Han är överlycklig och jag känner bara "lugn i stormen, inte så fort!"...


Hos mormor och morfar knyckte Loa Selmas ben. Men märgben ska väl vara bra för tänderna, eller?:-D

Härom morgonen hade Lovisa försett sig själv med frukost; Piggelin. Superlycklig kom hon upp i sovrummet, där jag och Loa låg och myste, med glassen i högsta hugg. "Titta mamma, jag har en glass! Vill du smaka? Får Loa smaka?" Var så gulligt så jag kunde bara skratta. Hon ville t.o.m posera framför kameran. Det händer aldrig nu för tiden. Men tydligen om hon får glass...;-)

Våran fina sommarflicka med "tutte-apan" i munnen (det är en apa på tutten). Den där tutten ångrar jag skarpt att jag köpte och introducerade för henne... Den har fått ett eget liv och har blivit den viktigaste "personen" i hennes liv... Det är bara den tutten som gäller ingen annan duger. Om jag fick chansen skulle jag dränka den där apan! Ska aldrig mer köpa en tutte åt henne! Och ska aldrig göra samma misstag med Loa och ge tutten ett namn. Vilken tutte som helst borde funka, men nej... Längtar tills tutte-apan och alla andra tuttar finns i tutt-himlen!!

"Jag har en berg-uv i huvet....":-D
Den här mannen älskar jag!:-) Här är han i sitt esse.
Älskar dig oavsett om du har en berg-uv i huvet eller inte!;-)

Barnen har bestigit Mount Lars!:-D

Blomster-flickan.:-)

Jag och mina älskade små monster.

torsdag 5 juni 2008

Herregud vilken värme!!!

Sån här värme är vi norrlänningar inte vana vid. Visst var det varmt förra sommaren oxå men inte så här tidigt på sommaren. Eller var det det?! När skolorna slutar brukar det ju vara kyligt, ja i alla fall så pass kallt att man behöver jacka. Så var det i alla fall på min tid.:-) Men det var då det. Var det bättre förr? Nej inte enligt mig. Jag sitter hellre och svettas och klagar över värmen och förundras över vad fort det har gått än sitter och huttrar med jackan på och undrar när sommaren kommer.;-)

Imorgon är det dags! Då åker en liten kvinna med en ganska stor röst (dvs jag) till Stockholm för att se en annan liten kvinna med en väldans stor röst.:-) Det är såklart Celine Dion jag pratar om!:-D Jag och mamma åker imorgonbitti. Konserten är på lördag men innan dess så ska vi väl hinna med både en finare middag på nån nice restaurang på fredag kväll och lite shopping i city på lördag under dan. Det ska bli sååå mysigt! Både att få komma hemifrån några dagar (även om jag kommer sakna familjen sjukt mycket!!!) och att få umgås med mamma! Jaa jag är en riktig mamma-gris! Vet inte vad jag gjorde utan min mamma! Tack för att du finns och tack för denna fina julklapp som jag/vi längtat efter så länge!!

"Ä'nte typiskt?!" Lagom till att jag åker bort över helgen har (såklart!) Lovisa fått feber.... Så länge hon har alvedon i kroppen så är hon sitt gamla vanliga trotsiga lilla jag. Men det kan inte vara lätt att ha 39,7 i feber när det är nästan lika varmt ute...
På tal om värmen igen så ska ju jag sitta på en buss större delen av dagen imorn. Hoppas för guds skull att den bussen inte har nåt fel på ac:n, utan att den funkar prima!

Nu ska vi göra tacos!:-P Skriver recension av konserten och shoppingen m.m. efter helgen!:-)
Tjolahopp! *gör en klackspark* :-D