lördag 31 juli 2010

Ananaspaj

Ännu en kväll och inget har hänt... Fast jag försöker verkligen att njuta av varje ögonblick som är kvar av den här graviditeten. Kan ju dröja tills nästa gång, OM det blir nån nästa gång. Men tror faktiskt inte att det här var sista gången.:-)

Idag har tiden fördrivits i Norrfällsviken. Danne spelade gitarr på ett bröllop som Tessan sjöng på. Under tiden satt jag och Tessans blivande fru Maria på restaurangen där och fikade. Vi har bestämt att vi ska åka dit och äta nån kväll med föräldrarna. Skulle vara hur mysigt som helst.:-)

När vi kom hem köpte vi mat på det nyöppnade thaistället, åkte hem, satte oss i sängen och åt, lade oss och somnade. Tro mig, det var ljuvligt!:-)
Sen kom bror Johan med flickvän Sandra och nu har dom slängt ihop en ananaspaj som snart ska avnjutas med marsansås. Me like!:-)
Jag och Sandra ska glo på film medan Johan och Danne sitter och kompar ihop lite musik.

Imorn kommer barndomsvännen Maritha med familj. Det bästa är att fördriva tiden med vänner och familj i väntan på att det ska hända något.
Men händer det inget innan imornkväll så måste jag nog ta en rask promenad. Kanske det skulle sätta igång det...? Eller en färdknäpp kanske...?:-) Eller så sätter det igång när det är tänkt att det ska sätta igång.
Men skulle det inte ha satt igång på onsdag (barnen kommer tillbaka på torsdag) så vet jag inte vad jag gör... Lite panik skulle jag nog känna... Men men, den kommer nog ut nån gång iaf...
Man har aldrig hört att någon stannat kvar därinne.;-)

På bebisfronten intet nytt

Nä, fortfarande ingen bebis.....:-)
Idag har jag spenderat hela dagen i sängen. Det var skönt och välbehövligt.
På eftermiddagen kom brorsan och flickvän Sandra och Tessan och syrran Johanna kom en stund på kvällen. Vi såg film och snackade. Mys!:-)
Danne ska hoppa in och spela gitarr på bröllop imorn. OM inget händer... BB-väskan är med ifall att.:-)

Nu är det jättesent för trötta lilla jag. Bäst att sova och hämta kraft.
Är lite kluven nu. Samtidigt som jag vill att det ska sätta igång så vill jag inte förstöra för brudparet. Blir fint med gitarr, men blir lika fint á capella.:-) Sätter det igång så är det ju inte mitt fel...;-)

Vi får se vad som händer. Spännande nu!:-)
Natti natti!

torsdag 29 juli 2010

Vore jag bebisen så skulle jag nog göra samma sak

4 dagar kvar till BF (beräknad födsel) och ingen bebis... Jag har aldrig varit så nära BF-datumet förut. Lovisa föddes 9 dagar för tidigt och Loa föddes 5 dagar för tidigt (beroende på vilket BF-datum man går efter).

Jag tror ärligt talat att bebisen väntar med att komma ut tills ungarna ska till sin pappa. Dom ska till honom ikväll och stannar där i en vecka. Så jag hoppas verkligen att lill*n tittar ut under den tiden. Annars blir det ännu mer krux med barnpassning.
Men vore jag bebisen så skulle jag nog göra samma sak. "Hmmm, födas till en lite kaosartad familj med två energiska livfulla barn eller en lugn och någorlunda tyst familj med bara två vuxna och två katter...? Hmmm...";-)

Vaknade ännu en morgon med huvudvärk. Ska joina resten av familjen vid frukostbordet nu. Det börjar kurra i magen. Och huvudet skriker efter Alvedon. När vi är lediga så äter vi frukost i minst två timmar och bara sitter och pratar och umgås. Det är mys! Me love it! Och snart har vi en till som sitter med oss och delar med sig av alla fantasier och tankar som rymmer ett barnahuvud. Längtar! Snart har vi vår stora familj.:-)

tisdag 27 juli 2010

Det som händer det händer

Var hos barnmorskan imorse. Blodtryck och kiss såg bra ut. Behövde dock inte kolla nåt blodvärde eftersom det gjordes förra gången. Förra gången skickades det även iväg ett prov på mitt urin för odling för att kolla upp min GBS, som vid förra testet visade negativt. Den var naturligtvis tillbaka... Men jag har bestämt mig för att sluta oroa mig för det! Det som händer det händer och det kan jag inte göra nånting åt.

Däremot blev jag väldigt glad över att bebisens huvud är fixerat. Barnmorskan kunde inte rubba det hur mycket hon än försökte. Kändes mycket tryggt! Skulle vattnet gå så behöver vi alltså inte ta ambulansen, om det inte skulle gå superfort vill säga. Annars rekommenderar dom att man tar ambulans om bebisen inte fixerat sig eftersom huvudet kan klämma åt navelsträngen om vattnet går och den hamnar i vägen. Därför ska man ligga ner och det kan ju bli lite problematiskt och krångligt och lite oskönt i en vanlig bil...
Men nu behöver vi alltså inte tänka på det. Skönt!:-)

Har vilat idag men känner mig ändå jättetrött. Därför ska vi krypa ner i sängen och titta på film.
Barnen kom tillbaka nu ikväll. Känns mysigt att få ha dom i tills på torsdag. Jag har ju typ bestämt att jag ska föda på fredag.;-) Eller i helgen. Senast nästa vecka får lill*n komma ut!

Fick en ny tid hos barnmorskan den 10 augusti, men jag tänker INTE gå dit!:-)
Då måste h*n väl ändå ha tittat ut...

Jag säger bara...

Är det inte bättre att komma ut när det är så otroligt trångt därinne?! Hallå!:-)

måndag 26 juli 2010

Tror jag har sett alla förlossningsfilmer som lagts ut på Youtube

Jag saknar solen. Det har regnat och varit mulet och rätt kallt i två dagar nu. Det känns nästan som att sommaren är över... Känner att jag skulle behöva lite sol imorn för att få lite energi inför förlossningen. Man blir ju nästan deprimerad av dåligt väder. Ingen bra kombination när man går i väntans tider...

Och denna väntan... Daaaaaaaaah! Tror jag blir galen snart!
Barnen är hos sin pappa till imorn. En skön liten paus och avlastning för oss. Men samtidigt så går tiden fortare när barnen är här och man har annat att tänka och fokusera på. När det bara är vi två så går vi typ bara och väntar. Nu har vi lyssnat på Mammas nya kille och fått oss ett gott skratt. Under tiden har Danne målat elementet. Nu ska vi se på film tills vi somnar. Sovmorgon imorn eftersom barnen inte är hemma.

Tror jag har sett alla förlossningsfilmer som lagts ut på Youtube. Nu är jag peppad och laddad! Nu vill jag att det ska vara min tur! Jag vill snusa bebis! Och jag vill inte vara stor och otymplig längre! Och jag vill inte ha ont i bäckenet längre! Jaja, det blir väl när det blir...

Nu ska vi fly verkligheten för en stund och ge oss in i filmens värld. Kanske har det hänt något när vi kommer tillbaka...;-)

söndag 25 juli 2010

Om det bara ville sätta igång...

Idag fixade vi det sista i sovrummet. Äntligen är det klart!:-) Bilder kommer så småningom. Det enda jag har kvar att göra nu är att bädda spjälsängen, som jag fortfarande inte har gjort... Sen kan ungen komma precis när h*n känner för det!:-)

Det har regnat hela dan idag. Så vi har varit hemma och inomhus. Hyrde några filmer till barnen. En har dom sett, den andra ska vi se efter maten. Till den serveras det pop-corn och ostkrokar.:-)

Lovisa har haft sin kompis Stina här på besök idag och dom har lekt så fint. Härligt att dom börjar bli så stora så man bara kan droppa av dom hos kompisar.;-)

Nu blir det spaghetti och köttfärssås, mmmmmm!:-P Magen kurrar. Perfekt mat att ladda med inför förlossningen, om det bara ville sätta igång...

Auf wiedersehen!:-)

torsdag 22 juli 2010

Känns som att det börjar närma sig

Trycket ner mot bäckenbotten är enormt och nu är jag öm i ryggen hela dagarna. Igår eftermiddag hade jag lätta värkar som kom regelbundet. Under kvällen avtog dom. Jag ringde ändå och förvarnade mamma ifall att och vi gjorde dom sista förberedelserna ifall vi skulle behöva åka in under natten. Men inatt har det varit kolugnt... Lite besviken är jag men samtidigt var det skönt att få sova ut ordentligt. Så det känns som att det börjar närma sig.:-)

Samtidigt kan jag känna att det har gått så himla fort den här gången att jag inte skulle ha något emot att det drar ut lite på tiden. Men i nästa stund känner jag hur trött och less jag är på att vara stor och otymplig. Plus att det börjar göra så pass ont nu oxå... Tror att jag har lite rampfeber.:-) Samtidigt som jag vill att det ska hända så är det lite pirrigt. Jag tror dom flesta som fött barn känner igen sig i dom känslorna.

Men igår när vi tog tid på värkarna så trodde vi att det var på gång och då kändes det bara skönt att det snart skulle vara över. Och idag sitter jag här, fortfarande med en bökande unge i magen.
Men även om det skulle dra ut på tiden och även om jag skulle bli så less så jag håller på att dö så vet jag ju att den lilla knodden därinne kommer ut tillslut.:-)

Imorn kommer barnen och stannar hos oss till den 29, förutom ett dygn när dom ska till sin pappa. Det skulle inte alls förvåna mig om knodden bestämmer sig för att komma just då när vi har barnen. Lite meck men det ordnar sig alltid med barnvakt ifall det skulle sätta igång. Jag hoppas på det iaf...
Hade ju hoppats lite på att den skulle titta ut nu men jag får sjå mig en stund till.;-)

onsdag 21 juli 2010

Jag vill se stora, svällande magar på bristningsgränsen!

Sist jag var hos barnmorskan så norpade jag en sån där gratistidning; Med barn.

Något som jag har stört mig på jättelänge är modellerna som nästan alla klädmärken använder sig av. Och i den tidningen kryllade det av bilder att irritera sig på.
Varför kan dom inte använda sig av modeller med riktiga gravidmagar?
Men det gör dom inte. Och gör dom det så är magarna alldeles för små. Eller så är det en "vanlig" modell med lösmage. Där lösmagen sitter alldeles för högt upp och modellen har vanliga byxor på sig under en tunika eller ett annat plagg som putar ut minimalt.


Om dom ändå ska ha en lösmage, kan dom inte ha en rejäl då?

På vissa bilder vet man att modellen är "gravid" bara för att bilden visas i en tidning för gravida. Men hade bilden förekommit i vilken annan tidning som helst så hade jag inte sett att hon varit havande överhuvudtaget. Inte vid första sneglingen iaf. Snarare att hon sett lite svullen ut och skyllt på en dålig vinkel fotad av en dålig fotograf.


Är hon gravid eller bara lite svullen...?


Jag skulle aldrig få plats i den där baddräkten...

Allvarligt talat så skulle jag aldrig köpa kläder från det där företaget (vilket det nu är) eftersom jag vet att jag aldrig skulle kunna ha kläderna tiden ut.
Visst finns det dom som inte får så stora magar under graviditeten, vi är ju alla olika. Men dom flesta av oss blir stora som hus och mot slutet går vi med magarna hängande ner till knäna, men vi måste fortfarande ha kläder att ta på oss och då fungerar inte dom där reklambilderna så bra som lockbete längre. Istället känner vi oss feta och inte alls särskilt vackra. Vi börjar fundera över om den där extra portionen var så bra även om magen skrek efter mer just då. Eller om chokladkakan på 200 gram som jag smäller i mig just nu kommer försätta min bebis i riskzonen för övervikt.

Som om inte all oro man känner under graviditeten vore nog så måste vi oroa oss lite till och lite till... Oroar vi oss inte över ungen så är det oss själva och vad vi gör med den. "Tänk om barnet blir si eller så, då är det mitt fel för jag gjorde det och det!"

Det är knepigt hur mycket tankar som kan dyka upp bara pga några enstaka reklambilder!:-)
Jag tror jag släpper det här nu, men jag kommer nog aldrig sluta irriteras över modellerna på bilderna. Jag vill se stora, svällande magar på bristningsgränsen som fyller ut varje liten del av dom stackars textilfibrerna! Då är jag nöjd!;-)
H&M har bättrat sig. Kan dom så kan ni! Visst det är fortfarande lösmagar, men dom syns i alla fall! Nästan.....

söndag 18 juli 2010

Håller på att gå åt

Snörvel, snörvel... Är fortfarande förkyld... Tur att det finns nässpray! Fast med överkänsliga slemhinnor nu under graviditeten så blöder jag ur näsan. Det är synd mig, som jag sa när jag var liten.;-)

Nu är vi snart klara, eller rättare sagt; Danne är snart klar med renoveringen i sovrummet. Det blir sååå fint! Han är lite stressad nu eftersom barnen kommer senare idag och att förlossningen kan sätta igång när som helst.:-)

Var hos barnmorskan i veckan. Allt såg bra ut. Lämnade ett urinprov som ska skickas iväg för odling. Har fortfarande inte hört nåt från dom så jag hoppas på att GBS:en är borta. Jag känner mig mycket tryggare nu när jag vet att den förmodligen (förhoppningsvis) är borta. Då gör det inget om ungen ploppar ut i bilen eller här hemma om det skulle gå så pass fort. Men förhoppningsvis så hinner vi åka dom nio milen till Sollefteå innan det händer. Känns ju tryggare att redan vara på sjukhus om det skulle hända något med bebisen, eller med mig själv.
Hur som helst så låg mitt SF-mått på 35 cm. Min livmoder har vuxit 2 cm sen förra gången. Bebisens hjärtljud låg förra gången på 148 slag/minut och denna gång på 140 slag/minut. Tror bebisen sov och att det var därför dom var lägre.
Bebisen hade inte fixerat sig, men det behöver den ju inte göra heller förrän strax innan förlossningen. Lovisa var inte fixerad två dagar innan hon kom. Och det gick ju ändå.:-)

Det är sjukt vad bebissjuk jag är nu! Håller på att gå åt (som vi säger här i Norrland och betyder typ "dö") av längtan! Vill egentligen bara titta på bebiskläder och bebissaker men jag försöker att lägga band på mig. Samtidigt som jag vill att det sätter igång så fort som möjligt så vill jag njuta bara en liten stund till av magen.:-) Men det ska bli så skönt när bebisen är ute och magen börjar krympa så jag kan sova på mage igen! Eller ligga tätt, tätt, tätt intill Danne. Eller varför inte ovanpå honom!;-) Jag saknar det något så djuriskt!

På tal om att ligga ner så ska jag lägga mig ner och vila en liten stund nu. Sen ska jag klippa gräset och sen när ungarna kommer ska vi grilla.
Blir myyyys!:-)

torsdag 15 juli 2010

Nu är jag lycklig för snart ska jag få föda!

Vi chansade inte att sova i våra sovrum inatt pga att det var så varmt. Så vi bäddade med en massa madrasser på golvet i vardagsrummet och sov där. Smart drag! Shit vad skönt att slippa vakna av värmeslag! Madrassen var lite hård och gjorde mig lite öm i ryggen, men det var det värt!

Har lyckats dra på mig en förkylning oxå... Måste vara pga allt badande den sista tiden i mammas och Pers pool. Men det var det oxå värt för att inte få värmeslag. Och barnen älskar verkligen att bada där. Dom är så duktiga! Dom kommer lära sig att simma utan simskola! Coolt!

I vattnet får jag känna mig tyngdlös och smidig, det är underbart! Det tar verkligen på krafterna och humöret att vara tung, klumpig, osmidig och vig som ett kylskåp.
Men nu är jag lycklig för snart ska jag få föda! Längtar, även om det är pirrigt. Man vet inte hur det startar eller hur det ska bli och det är pirrigt. Men huvudsaken är att det händer för nu orkar jag snart inte bära den här klumpen till utväxt mer!

Satt uppe inatt och tittade på förlossningsfilmer på Youtube. För att få inspiration och styrka. Klarar dom det så klarar jag det!:-) Så nu är jag redo... Tror jag... Redo blir man nog aldrig. Men lite mer förberedd än tidigare kanske.

Nä, nu packar vi picknick-korgen och drar till stranden!
Mors och goodbye!

tisdag 13 juli 2010

Mamma är min doula

Jag vet att jag har skrivit det förut, men nu jävlar är det tungt! Nu är det bara 20 dagar kvar till beräknad födelsedag. Jag önskar att det blir typ nästa vecka eller nästa helg. Vet inte riktigt hur vi har barnen men det ordnar sig nog. Nån måste ju kunna passa dom... Kruxet blir bara att mamma ska vara med på förlossningen, precis som hon varit dom tidigare gångerna, mamma är min doula.:-) Så där försvinner en barnvakt... Men som sagt; det ordnar sig nog...

På tal om mamma så är jag så glad att hon ska vara med. Hon och Danne är dom jag behöver för att känna mig trygg. Plus en trevlig, mysig barnmorska.;-)

Och på tal om barnmorska så ska vi till MVC imorgon bitti. Det ska bli spännande att se om bebisen har fixerat sig. Jag känner hur den skruvar sig och bökar. Ibland gör det riktigt ont.
Men nu är den färdig att komma när som helst. Gick in i vecka 38 idag.

Nu håller Danne på att renovera sovrummet. Vi boar.:-) Idag var vi iväg på en liten tripp till Sundsvall. Vi behövde lister till sovrummet och såg chansen att gå en vända på Ikea oxå. Hittade ett litet badkar, kräktrasor och lite annat till bebisen.
Snart är det verkligen dags.:-)
BB-väskan är packad och ligger i bilen. Det enda vi väntar på nu är barnvagnen och babyskyddet som skulle levereras i slutet på juni, men förhoppningsvis så levereras det på torsdag eller fredag. Babyskyddet är ju rätt viktigt att få med sig till Sollefteå, annars kan vi ju inte ta med oss ungen hem...:-) Men förhoppningsvis så får vi grejerna i slutet på veckan, som sagt.

Nu måste jag tömma blåsan för femtioelfte gången, sen ska jag lägga mig. Är så djuriskt trött, trots att jag har sovit nu på kvällen.
Men det hör väl till...

Imorn kommer barnen oxå. Saknar dom. Får se vad vi hittar på innan dom ska till sin pappa igen till helgen. Det blir nog bad om det blir soligt och varmt. Och glass... Och jordgubbar och saft och bullar... Och mys...:-)

Tjolahopp!

fredag 9 juli 2010

Nu-börjar-det-närma-sig-symptom

Jesus vad godissugen jag är! Och det blir inte bättre av att Loa tittar på Lilla spöket Laban där dom just i detta nu rullar kockosbollar för fulla muggar...
Men det är ju fredag så det kan ju hända att det inhandlas lite karra sen.;-)

Danne är på kundbesök, barnen tittar på tv, respektive film och själv har jag en hand i jumsken och en rumpa mot revbenen.:-) Vi håller oss inne en stund idag. Barnen fick lite väl mycket sol igår. Shit vad bruna dom har blivit! Och Loa har lite hosta. Så det skadar nog inte att ta det lugnt inomhus idag. Vi tar igen det ikväll och imorn.

Ja hörni, nu är det inte länge kvar... Jag sover som en kratta, är trött i stort sett hela tiden, jag är lös i magen, jag gråter för ingenting, det mesta känns jobbigt just nu. Typiska nu-börjar-det-närma-sig-symptom...
Och än en gång undrar jag över hur jag ska orka med en förlossning när jag mår så här. Men människokroppen och kvinnokroppen i synnerhet är fantastisk. På nåt vis så funkar det bara och vi orkar.
Men det hjälper att vila mycket sista tiden, man har igen det när det väl gäller.
Det är oxå en av anledningarna till att vi håller oss inne idag. Då slipper jag springa runt och kolla efter barnen. Inne har jag större koll på dom.

Snart kommer Danne tillbaka från kundbesöket, då ska han bara jobba i några timmar till och sen går han på semester. Något han har sett fram emot så himla länge. Och det betyder inte bara att det blir sovmorgon och slöa dagar, det betyder oxå att han blir pappa någon gång under dom här lediga veckorna.:-)
Och jag blir trebarnsmorsa, tillåt mig upprepa; TREbarnsmorsa!!!
Spännande, fantastiskt, skrämmande och underbart! Precis som det ska vara att vara förälder!;-)

tisdag 6 juli 2010

Jag är kääääär

Sitter på hotellrummet och väntar på att min älskling ska komma hem. Det är otroligt skönt att bo på hotell när jag bara ska tänka på att vila inför förlossningen. Här ser jag inte om det behöver städas eller om jag behöver hänga tvätt eller dylikt. Här kan jag bara koncentrera mig på mig och bebisen.:-)
Och det bästa med hotellrum är att det finns ac. Jag har sovit så gudomligt gott pga att det varit svalt och skönt. I vårat sovrum är det oftast kvavt och varmt, helst om det är varmt ute. Det blir liksom aldrig kallt i vårat hus. Det är jättebra på vintern, men nu på sommaren är det lite jobbigt. Men snart är det över och snart är sommaren slut så jag vill inte klaga för mycket...;-)

Gissa om jag börjar bli bebissjuk nu! Längtar hela, hela, hela tiden! Har liksom inte tillåtit mig att längta för att inte längta ihjäl mig. Men nu börjar det bli svårt att hålla känslorna borta, plus att det börjar närma sig. Det har gått så otroligt fort! Ibland vill jag bromsa farten och ibland vill jag bara få det överstökat. Men innerst inne så vill jag njuta av varje sekund och minut som är kvar av denna graviditet. Ett sånt privilegium att få uppleva (genomleva) detta mirakel som det ju är.
Tänk att det blir ett barn av en enda cell på endast nio månader! Det om något är väl ett mirakel!
Guuud vad jag längtar nu!:-)

Det enda som cirkulerar i min hjärna nu förutom bebis är förlossning. Hur och när kommer den att börja?
På sista odlingen av mitt urin så visade testet negativt. Alltså ingen GBS (Grupp B streptokocker). För att vara på den säkra sidan så ska det göras en ny odling vid nästa MVC-besök. Skulle det testet oxå visa negativt så har jag alltså ingen GBS längre. Fatta vad skönt! Jag behöver inte oroa mig lika mycket om förlossningen skulle gå racerfort. Jag skulle kunna föda hemma om jag vill.;-) Men jag föder hellre på sjukhus ifall det skulle hända nåt med barnet under förlossningen, och så har man ju tillgång till smärtlindring ifall smärtan skulle bli olidlig. Fast det är den ju iaf.;-)

Nämen! Nu kom min blivande man in genom dörren med blommor, jordgubbar, vattenmelon och vindruvor! Bara för att jag har namnsdag idag. Sötisen! Han är alldeles för bra för mig!:-)
Som jag älskar den mannen! Han är utan tvekan världens finaste och det bästa av allt är att han är bara min!:-)
Ingen får mig att skratta som han gör. Jag blir t.o.m en bättre människa när jag är med honom.
Kärleken jag känner för honom är obeskrivbar och överväldigande, otrolig, ofantlig och oändlig.
Jag är kääääär!:-)

Nu ska vi se vad Sthlm har att erbjuda två kära, galna och gravida idag!:-)
So long!

söndag 4 juli 2010

Ja, jag vet att jag är nojig

Klockan är nu strax 23:50. Älsklingen gör pasta carbonara och spelar på sin gitarr under tiden pastan kokar. Nej vi är inte tokiga och vi har inte vänt på dygnet.:-)
Vi har sovit idag och vaknade för några timmar sen. Vi ska nämligen åka ner till Stockholm inatt. Vi ska hämta våran nya bil och Danne ska jobba. Jag följer med för jag vill verkligen inte vara ensam nu. Ja, jag vet att jag är nojig... Men det känns bättre att följa med. Lars kunde ha barnen längre, tills på torsdag, så vi passar på att hämta hem den nya bilen och lämna tillbaka den gamla innan vi får barnen och innan bebisens nedkomst.

Vi har packat BB-väskan idag. Det kändes jättekonstigt och pirrigt.:-) Snart är det verkligen dags! Börjar bli lite nervöst, har det verkligen gått så fort?! Men som erfaren omföderska (Haha, yeah right!;-) ) så vet jag att dom här sista veckorna, dagarna går otroligt långsamt.
Tur att vi får barnen på torsdag! Dagarna går fortare då.
Hur som helst så får BB-väskan följa med till Stockholm ifall att.

Det känns verkligen att det inte är länge kvar nu. Jag har inga känningar av att nån bebis ska komma ut dom kommande dagarna, men förvärkarna är starkare och kommer oftare. Har haft rätt mycket idag. Vad jag än gör så kommer dom och magen blir alldeles hård och jag får det tungt att andas. Dessutom känner jag bebisens huvud skruva ner sig i bäckenet. Den har inte fixerat sig än, men den ligger där den ska. Skönt! Men det är inte så skönt när det ilar och spänner och "knäpper" i bäckenet...
Men snart är det över...

Nu har jag ätit den godaste pasta carbonaran på länge. Tack min prins!:-* Så nu ska vi krypa till kojs en stund innan det bär av mot storstaden.
God natt!