fredag 30 november 2012

Vad jag älskar mest med fredagar...

Att tända massor med ljus, mysa ner mig i soffan med min älskling och titta på tv eller en film tills vi, i alla fall jag, däckar och vaknar vid läggdags och är skitförbannad över att jag sovit bort hela kvällen. Ungefär så brukar en helt vanlig hederlig fredag se ut hos Sjöbergs. Och jag älskar det.:-)

tisdag 20 november 2012

Mot ljusare tider

Vi går mot mörkare tider. Snart är den långa kalla vintern här. Vi har redan hunnit ha 10 minusgrader här i Hörnet(t), men nu har temperaturen stigit igen och låg runt 5 grader på idag. Men eftersom det regnar så blir det extra rått och kallt.

Men min hårfärg går däremot mot ljusare tider. Efter att ha färgat håret mörkt, i alla olika sorts nyanser från ljus brunt till svart, i 15 års tid så är jag så trött på att behöva färga utväxten i tid och otid. Oftast så är det en gång i månaden men utväxten börjar synas redan en vecka efter det är nyfärgat. Och ska jag vara ärlig så saknar jag att vara ljushårig. Det var så länge sen så jag undrar lite hur det var att ha ljust hår, ser jag likadan ut som då?

Än så länge är jag långt ifrån så ljus som jag var när jag var liten. Har inte tänkt att bli så blond heller. Jag trivs rätt bra med färgen jag har nu.
Enda problemet är att jag hela tiden undrar vem alla dessa rödblonda hårstrån, jag hittar överallt, tillhör. Helst när de sitter på min makes kläder...;-)

♥ ♥ ♥

Känslan när Olle kommer fram till mig när jag sitter i soffan, utropar "heej!", sträcker ut armarna och ger mig en stor kram. Gullungen!♥
Längtar sååå efter de andra ungarna! Men imorgon kommer de äntligen till oss igen!
Mina tre små hjärtan.♥ ♥ ♥

Nu blir det havregrynsgröt till middag och sen ska lilltjoppen i säng. Sen måste jag hämta in ved och elda för det är så kallt i huset så jag tror jag fryser ihjäl snart! Så fort det blir några ynka plusgrader så verkar Övik Energi stänga av fjärrvärmen... Tur att vi har en spis att elda i! Tänk om vi inte haft den, då hade jag garanterat redan frusit ihjäl!

lördag 17 november 2012

Ibland...

...drömmer jag mig tillbaka till den stora dagen.:-)








Foton tagna av Laila Estvall och mig själv; Jessica Wetterstrand Sjöberg.

lördag 3 november 2012

Svansen igen

Jag redo för att sjunga på dop för lite drygt en timme sen. Och där ser ni även min lilla svans.:-) Tur hon är söt...;-)

Min svans

Får jag presentera min svans! Hon som följer mig vart jag än går här hemma. Min lillasyster Selma.
Ljuvlig och jobbig, gullig och helt underbar. Precis som en lillasyster ska vara.;-)
På söndag flyttar hon hem till sin mamma och pappa igen. Men tills dess så har vi hundmys.:-)