måndag 25 januari 2010

Myskväll

Nä nu ska jag och min bässstasste bässtasssste vän Tessan glo på film och mysa. Sena timmen men vem bryr sig, jag är ledig imorn och hon börjar inte jobba förrän klockan 17. Så vi kan sova läääänge!:-) Länge sen vi hade en myskväll bara hon och jag.
Ciao!;-)

onsdag 20 januari 2010

Vattkoppor.....

Äntligen är vecka tolv avklarad! Nu kan jag andas ut.:-) Fast man är ju smånojig hela graviditeten ut iaf... Finns ju alltid nåt att noja sig över.

Bara drygt en vecka kvar tills vi flyttar nu oxå!:-)

Men här hemma sniglar sig tiden fram. Lovisa har vattkoppor och feber. Bilen fungerar inte som den ska så jag törs inte använda den. Danne åkte till Sthlm igår så jag är ensam med barnen. Som tur är så kommer han tillbaka till helgen.:-) Hoppas Lovisa är frisk då. Jag känner mig så hjälplös när jag inte kan göra något åt hennes lidande, för det är verkligen ett lidande. Det enda jag kan göra är att se till att hon har det så bra som möjligt och att hon får i sig vätska och näring. Hon brukar aldrig vara särskilt förtjust i att äta när hon är sjuk. Så även denna gång... Får se om hon är piggare imorn och vill äta lite mer.

Dags att krypa till kojs som jag tänkte göra för en timme sen. Ville bara blogga lite.;-)
God natt världen!:-*




Våran lilla teater-apa.:-)


Inte roligt alls.....:-(

måndag 11 januari 2010

Dagis, vardag och rutiner

Ungarna är lagda och förhoppningsvis så sover Lovisa. Jag förstår inte var hon får all ork ifrån. Vi klev upp kl 7 imorse och ändå var hon vaken tills klockan var nio. Och hon sover inte på dagarna heller som Loa gör. Han har ett stort behov av att få sova på dagarna och har inga större problem att somna på kvällarna. Men Lovisa blir jättepigg och springer ut och in ur rummet. Blir galen på henne ibland!
Hur som helst så är det rätt tyst därinne nu. Man kan ju alltid hoppas.;-)

Om ca 40 min så börjar en av serierna jag följer; Medium. Så jag passar på att blogga under tiden.:-)

Det är skönt att vara tillbaka i vardagen igen. Så man får tillbaka lite rutiner. Både vi vuxna och barnen vände på dygnet under ledigheten. Men nu är man tillbaka i verkligheten igen.

Om tre veckor flyttar vi! Fatta att jag längtar! Och jag är inte den enda. Lovisa frågar nästan varje dag hur länge till vi ska bo här och när vi ska flytta.:-D Hon vet ju att hon får eget rum där borta.:-) Hon är så trött på att dela rum med Loa. Hon sitter ju gärna själv inne på rummet och pular med nåt hon tycker om och oftast så slutar det med bråk eftersom Loa gillar lite mer action. Då försöker jag sätta på en bra film eller nåt till honom så han håller sig lugn.

Det är så jävla svårt att få det att funka i en liten trea! Två vuxna och två barn. Tänk er alla grejor! Alla kläder, alla jackor och overaller! Det är hemskt! När man bor så här litet så inser man hur himelskt det är med bra förvaring! Och det existerar inte här kan jag säga. Visst det finns gott om garderober i den här lägenheten, men dom räcker inte till av nån anledning! Fast det är ju inte så konstigt då man tänker efter hur mycket grejor man har som småbarnsförälder.
Hur som helst så dröjer det inte länge förrän vi flyttar och då slipper vi grubbla över hur vi ska få plats med alla grejor. Snarare hur vi ska kunna fylla hela det där stora huset med grejor!:-D
Lääääääängtaaaaaaar!!!

Nu har jag fördrivit tiden klart! Ska ta lite glass och bänka mig framför tv:n!:-)
Mys pys på er!

onsdag 6 januari 2010

Kurts meddelande till omvärlden

Våran lilla katt Kurt skrev detta medan vi åkte iväg en liten stund ikväll. Undrar vad det betyder...?:-)

tyurfeu67665++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++56666666666666+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++å898890ååååååååååååå00++++++++++++´pi9o´+åo äioooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii¨

Första blogginlägget 2010

Har nyss ätit middag och ligger i sängen och försöker få ihop ett litet inlägg.:-) Fick ont i magen av all mat vilket inte är lika roligt, men det går förhoppningsvis över snart...

Går in i vecka 11 idag. Snart kan man andas ut lite. Efter vecka 12 så minskar ju risken för missfall. Men jag är nojig iaf... Här i Ö-vik måste jag vänta till den 18/1 innan jag får komma till specialist mödravården och troligtvis göra ett VUL (vaginalt ultraljud). Känner att jag vill veta NU att allt är som det ska. Så vi har vänt oss till en privat klinik i Umeå. Ska dit på lördag och få göra ett VUL. Känns bra! Så jag får veta... Kan liksom inte glädja mig förrän jag vet...
Men det har ju inte hänt något speciellt, så det är nog bra iaf... Tror jag... Bättre att få veta än att gå runt och noja!

På fredag kommer barnen oxå! Längtar som faan efter dom. Nu har dom varit hos Lars en vecka. Eftersom Lars jobbar skift så kan vi inte göra som dom flesta andra separerade mammor och pappor och ha barnen varannan vecka. Det har sina för- och nackdelar. Fördelen är att man slipper vara ifrån barnen så långa perioder, förutom under dom perioder när han är ledig, då är dom hos honom i en hel vecka. Det blir otroligt länge! En stooor nackdel! En annan nackdel är att det blir väldigt hattigt för barnen ibland. Ibland är dom hos Lars i bara ett dygn, sen kommer dom till mig igen. Men jag har det hellre så, än att vara utan dom en hel vecka varje gång...

Nu blir det nog film som vanligt.:-) Myyyys!:-)