tisdag 28 december 2010

Det är jävligt svårt ibland

Vi börjar närma oss årets slut. Det är helt sjukt vad snabbt det här året har gått!
Tänk, för ett år sedan så var Olle bara en liten plutt i min mage. Och nu är han en bestämd men ändå lugn liten kille på snart fem månader som redan har storlek 74(!).:-)

Loa har gått ifrån att vara en liten kille som nyss börjat prata ordentligt till en lillgammal pratkvarn och dramaqueen som säger "l" istället för "r" och som blommat ut helt och fullt i den underbara 3-årstrotsen.;-) Han är tuff och våldsam när det blir lek men en ödmjukare, ärligare och kärleksfullare kille får man leta efter!

Och Lovisa... Min förstfödda och enda dotter (hittills) vars 3-årstrots är över men som istället har blivit värsta mini-tonåringen. En smart liten sessa som lyckas överlista oss varje dag. Hon har en fantasi som kan villa bort den mest realistiska person och hon har ett hjärta av guld större och tyngre än henne själv.

Tänk att dom utvecklats så mycket på bara ett år! Det är fantastiskt!:-)

Tiden går så fort och jag försöker verkligen njuta av varje sekund. Det är klart att vi bråkar och har många konflikter, men det hör ju till föräldraskapet och barnuppfostran. Det är jävligt svårt ibland. Men man klarar det, JAG klarar det!

Sömn är bra om man ska orka med. Så det är precis vad jag ska göra nu; sova!:-)
Imorn ska jag följa med Johanna till barnmorskan. Ska bli kul att höra nån annans bebis hjärtljud.:-)
Nu slog det mig igen; jag ska bli moster! Hihi!:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar