lördag 28 januari 2012

Spookey lördag

Imorse (eller i förmiddags) när vi klev upp så låg en av raketerna (som blev över efter nyårsfirandet, som stod förvarade i trappan ner mot källaren) mitt på golvet i yttre hallen.
Den låg inte där igårkväll när vi gick och la oss. Vi har inga stora barn hemma eftersom de är hos sin pappa. (Dessutom vet de att de inte får röra de.) Vi kollade alla dörrar och de var låsta, så ingen har tagit sig in. Katterna var i och för sig inne men dörren ner till källaren är tung att öppna då det sitter en sån där manick som gör att den stänger sig själv. Knappt de stora barnen orkar öppna den. Så det är omöjligt för katterna att öppna den. Och en raket är ganska tung, även om jag tror att Kurt mycket väl skulle kunna förflytta en. men inte utan att det hördes. Och dessutom så är det nästan omöjligt att stänga den dörren tyst, pga den där manicken. Så vi borde ha hört ifall någon öppnat dörren...
Hur det nu gått till så låg raketen där.
Men varför? Är det någon som vill säga något. Och om nu någon vill säga något, vad vill då denna någon ha sagt? Och vem är denna någon?

Danne skojade och sa att vi ska sätta upp kameror. Precis som i Paranormal Activity-filmerna.:-)
Vem vet, det kanske ligger någon sanning bakom de där filmerna...?;-)
Men även om jag tror på mycket som kanske andra människor inte tror på så ska det mycket till att övertyga mig. Jag söker alltid en naturlig och logisk förklaring. Men vissa saker kan man inte förklara. Och så ska det också vara. Vissa saker kan vi omöjligt förklara. Och även om vi kan förklara de så är det inte säkert att det är varken logiskt eller naturligt.
Men det skrämmer inte mig. Än så länge...
Och skulle det nu vara en demon som flyttat in på vinden så tycker jag verkligen synd om honom. Han har verkligen dragit en nitlott då stackarn. Med tanke på att det är en krypvind som det knappt går att krypa på...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar